NOTÍCIES

La Festa del Renaixement a la 76a Fira Expoebre

28 de abril de 2022

Amb motiu de la 76a edició de la Fira Expoebre i després de dos anys de parada a causa de la pandèmia, la Festa del Renaixement tornarà a estar present en el recinte firal de Remolins.

Per tal d'anunciar i promocionar la XXV edició, la Festa del Renaixement instal·larà un estand per poder apropar a tots els visitants de la Fira l'essència d'allò més característic de la Festa. En aquest espai es podrà gaudir dels elements més vistosos que omplen els carrers durant els dies de la Festa del Renaixement, que enguany serà del 21 al 24 de juliol. També un dels elements més significatius d'aquesta XXV edició estarà present a la Expoebre, aquest és el cartell de la XXV Festa del Renaixement obra de la reconeguda il·lustradora catalana Pilarín Bayés, on l'autora plasma en una pintura tots els elements i personatges més entranyables i coneguts en tot el recorregut de les edicions de la Festa del Renaixement. 

En l'estand de la Expoebre podrem trobar informació de la Festa del Renaixement i dels seus orígens, així com altres dades curioses de la Tortosa del Segle XVI. Des de la Festa del Renaixement també recomanem la visita al Centre d'Interpretació del Renaixement, ubicat a l'espai Sant Domènec, renovat recentment i amb un alt valor informatiu i d'interès per a la Festa del Renaixement, 

Del 28 d'abril a l'1 de maig no perdeu l'oportunitat de visitar l'espai de la Festa del Renaixement que ens servirà per començar a recuperar amb normalitat l'esplendor de la ciutat al segle XVI i preparar-nos per a la tan desitjada XXV edició de la Festa del Renaixement. 

 

 

La Festa del Renaixement Ajuntament de Tortosa
C. Sant Felip Neri 1, 43500 Tortosa. Tel. +34 977 440 901. Fax. +34 977 585 852
Fiesta de Interés Turístico Nacional Festa Local d'Interès Turístic de Catalunya Placa d'Honor del Turisme de Catalunya 2005