No solament trobareu als restaurants de la ciutat els sabors del segle XVI, els pastissers i forners també se sumen a la Festa, recuperant la pastisseria més tradicional, com les garrofetes de Papa i els pastissets. I preparant també llepolies, que solament podreu tastar durant els dies de la Festa, segons el gust de fa cinc-cents anys.
Cada dos anys es crea una nova llepolia, feta sempre seguint la tradició i els ingredients de l'època.
Animeu-vos a tastar-les:
- El pa de la Festa
- Coca de l'Emperador: una exquisidesa salada a base de peix, elaborada amb ingredients emprats en la cuina de l'època i de gran tradició a les nostres comarques
- Coca d'espinacs, formatge i fruita seca
- Coca del Renaixement o prim: elaborada segons la tradició culinària de l'època amb farina, oli, mel i fruita seca
- Torretes
- Coquetes amb la forma de l'escut de la ciutat al segle XVI
- Menjar blanc amb llet d'ametlles i aigua rosada
- Pastissets
- Garrofetes del Papa
- La bona coca d'albergínia ab carn salada