Campanyes

ATIPEU-VOS A LES TAVERNES!

RUTA DE LA SABOGA

Evocadores tavernes es reparteixen per tot el centre històric

Punts de trobada, convivència i xalera

La Ruta la Saboga és el circuit format per les tavernes que s'instal·len durant els dies de la Festa, caracteritzades com les que hi havia a l'època. El seu nom fa referència a la saboga (peix de riu Ebre molt apreciat a l'època), en analogia amb altres rutes més modernes, també amb referències piscícoles.

Evocadores tavernes es reparteixen per tot el centre històric i d'aquesta manera es converteixen en un element més de la decoració de la ciutat antiga: són part de la gran transformació que és la Festa del Renaixement, i un dels punts on aquesta es viu més intensament. Espai de trobada, de convivència i de xalera, sempre hi ha animació, tràfec de gent i moltes històries personals que s'associaran per sempre més a la Festa. Viure-la és seguir la Ruta de la Saboga, deixar de banda el dia a dia, imbuir-se de l'ambient, i ,alhora, poder gaudir i sentir la recreació d'una manera completa.

Algunes tavernes ja han quedat associades per sempre més a la Festa del Renaixement i s'han convertit en una visita ineludible. En aquestes, la Festa va més enllà, les mateixes tavernes es converteixen en protagonistes i en un punt de trobada dels artistes, un cop les actuacions s'han acabat.

Les associacions culturals i esportives, i els professionals locals del sector, són els encarregats d'organitzar la Ruta de la Saboga, on aboquen la seva experiència i el seu bon fer.

Visiteu l'apartat Participa si necessiteu més informació sobre els passos per instal·lar-hi una taverna.

La Festa del Renaixement Ajuntament de Tortosa
C. Sant Felip Neri 1, 43500 Tortosa. Tel. +34 977 440 901. Fax. +34 977 585 852
Fiesta de Interés Turístico Nacional Festa Local d'Interès Turístic de Catalunya Placa d'Honor del Turisme de Catalunya 2005